Перший навчальний семінар по роботі із сервіс-боксом EVVA

технічний спеціаліст та партнери компанії ліом

24 вересня на виробництві Української Торгової Групи LIOM ми провели перший навчальний семінар по роботі із сервіс-боксом EVVA.

Були раді вітати у себе гостей, наших партнерів із міста Дніпро, представників компанії TopZamok (https://topzamok.com.ua/). Це інтернет-магазин із широким вибором дверних замків, циліндрів та іншої фурнітури для вхідних, міжкімнатних, розсувних, металопластикових та алюмінієвих дверей. В їх асортименті представлено чимало світових брендів безпеки, серед таких є також австрійська EVVA та якісна продукція європейського концерну DOM Security Group.

Зустрітись із колегами-однодумцями, які високо цінують надійність продукції та передові технології із безпеки, це завжди приємно. Ще краще провести цю зустріч із користю для партнерів, провівши навчання, яке дозволить їм використовувати переваги роботи із нашими брендами. 

https://www.youtube.com/watch?v=0vKNXZhBjSY

На семінарі ми в деталях розібрали механізми високосекретних циліндрів EVVA, їх будову та принцип роботи. Навчали збирати модульний циліндр EVVA та змінювати його симетрію. Також для наших партнерів ми привідкрили завісу таємниці й продемонстрували процес перекодування найбільш ходової моделі циліндра EVVA 4KS.

По закінченні семінару ми вручули партнерам їх власний сервіс-бокс, що відтепер їм дозволить надавати сервіс циліндрів EVVA безпосередньо в місті Дніпро.

Що таке сервіс-бокс EVVA та які можливості він надає

сервіс-бокс EVVA для збирання циліндрів потрібної симетрії

Сервіс-бокс — це валіза із комплектуючими (з’єднувальні стрижні, кулачки, подовжувачі циліндра тощо), які необхідні для зміни симетрії циліндрів EVVA. Маючи такий набір, ви зможете зібрати потрібну симетрію із базової довжини 31/31 для будь-якої моделі циліндрів EVVA, адже усі вони застосовують ідентичні комплетуючі. 

Вам не доведеться замовляти потрібний циліндр із нашого складу й чекати його доставку, адже ви зможете зібрати його за якихось 10 хвилин власними руками.  Це економитиме ваш час та збільшуватиме ймовірність успішних продажів.

Крім цього, сервіс-бокс економить кошти. Циліндр із симетрією 31/31 та вартість комплектуючих, які необхідні для зміни симетрії, обійдуться вам дешевше, ніж готовий циліндр в уже потрібному розмірі. 

Детальніше про можливості та вигоду сервіс-бокса EVVA ми розповідаємо на навчальних семінарах. Щоб приєднатись до наступних зустрічей, тисніть на кнопку та внесіть свої дані у форму.