Оренда автомобіля – цілодобово завдяки AirKey

30-річна історія співпраці Vogl & Co з EVVA, компанія також поділяє рік свого заснування, 1919. Обидві вражаюче розвинулися за останнє століття.

Vogl & Co – найбільша в Австрії приватна автомобільна компанія з понад 10 000 нових та вживаних автомобілів. У компанії працює 390 співробітників та близько 30 афілійованих дилерів. Цей успіх може бути підтриманий лише завдяки постійній рішучості до інновацій. І тому Vogl & Co знову серед новаторів у галузі електронних замкових систем.

“Оренда мого автомобіля”
Vogl & Co пропонує своїм клієнтам більше, ніж комплексне обслуговування автосалону. Vogl & Co активно працюють від придбання автомобілів до обслуговування, від ремонту автомобілів до торгівлі вживаними автомобілями. З березня 2019 року можливість оренди окремого автомобіля доповнює послуги, що надаються Vogl & Co.

Персоналізований прокат автомобіля завдяки AirKey
Разом з EVVA Vogl & Co розробили зручний та гнучкий метод оренди автомобіля на замовлення. У “Оренда автомобіля” зареєстровані клієнти можуть вибрати автомобіль в Інтернеті. Доступні найрізноманітніші варіанти – від фургона для невеликих перевезень, позашляховика для сімейних прогулянок або гладкого кабріолета для розслаблених вихідних на двох. Електромобілі також доступні для тих, хто хоче випробувати екологічно свідомий досвід водіння. Кожна модель може бути заброньована на період, який визначає особа. Завдяки AirKey дані про доступ до гаража відправляються безпосередньо на мобільний телефон клієнта; інший код мобільного телефону дозволяє розблокувати машину.

Унікальне рішення в Австрії
Для задоволення потреб Vogl & Co, EVVA та компанія-виконавець ALARM 1 створили індивідуальне рішення, яке відповідає вимогам і є унікальним у цій формі в Австрії.

Перевірене партнерство
Vogl & Co вже 30 років є замовником і партнером EVVA і завжди йде в ногу з сучасним часом. Управляючий директор Гюнтер Майр не боїться контактів з електронними системами контролю доступу від EVVA: “Ми вже розмістили AirKey у кількох областях. Всі наші системи контролю доступу централізовано замикаються. Це випробувана система, і ми можемо собі уявити розробку інтерфейс до інших постачальників послуг спільного використання автомобілів “.

КОРОТКИЙ ОГЛЯД
›Надсилання ключів до смартфонів через Інтернет
› Також підходить для складних систем контролю доступу
›Безкоштовне та просте управління в Інтернеті для створення нових ключів або блокування існуючих
› Гнучкість, незалежність та просте додаток із сучасною безпекою
›Наскрізне та передача зашифрованих даних за допомогою SSL
›Вже наближаючись, компонент AirKey розблоковується через Bluetooth. Смартфон може залишатися в кишені або сумці.
›Тривалий час автономної роботи з до 30000 отворами
› Зовнішнє використання становить від -20 до +55 градусів Цельсія

ТЕХНОЛОГІЯ В ОБ’ЄКТІ
Проект: “Оренда автомобіля” для Vogl & Co
www.mietedeinauto.at
Реалізація: ТРИВОГА 1
Продукт: AirKey
Тип об’єкта: Автосалон з гаражем та майстернею
Держава: Австрія,Штирія