Груднева знижка на DOM Diamant для гуртових партнерів

DOM Diamant — ймовірно найнадійніший та найбільш захищений циліндр у світі. Він застосовує дисковий принцип роботи. Всередині розміщено 11 кодових елементів, що формують секретну комбінацію, та 10 шайб між ними. У кожну з шайб впресовано по 4 металевих кульки, вони грають роль підшипників, які оберігають механізм від тертя та зношування. 

Коли ключ вставляється в циліндр, кожен із 21-го елементів обертається кругом осі та шикується у потрібну комбінацію секретності. 

Оскільки у Diamant відсутні піни та пружини, зламати його бампінгом в принципі неможливо. А різнонаправлена нарізка ключа робить даремними будь-які спроби відчинити циліндр відмичками. 

Ротор циліндра, в якому розміщені кодові елементи, зроблено із гартованої сталі, а корпус — із багатокомпонентного метало-керамічного сплаву, що гарантує високу стійкість DOM Diamant до механічного впливу та силових спроб зламування.

DOM-Sicherheitstechnik — німецький виробник, що спеціалізується на розробці високотехнологічних систем, які забезпечують надійний захист та безпеку приміщень. Тому вся механіка циліндра Diamant виконана з характерною для німців якістю та точністю — діаметр кульок в роздільних пластинах менше одного міліметра, а допустима похибка при нарізці ключа менше 0,02 міліметрів, що повністю виключає можливість його підробки. 

DOM Diamant ідеально підійде для приміщень з високими вимогами до захисту (фінансові установи, офіси, великі та середні бізнеси, заводи тощо), а також — житлових будівель, мешканці якої прагнуть максимального захисту.

Впродовж усього грудня 2019 року наші партнери можуть замовити циліндр DOM Diamant на 5% дешевше, скориставшись календарним промокодом DIAMANT12NEFRIT.