Гарантовані подарунки для усіх дилерів та продавців EVVA

партнери української торгової групи LIOM evva

EVVA — це той бренд, з яким цікаво працювати. Адже кожна модель циліндрів EVVA має свої унікальні особливості, що дозволяє обґрунтувати їх надійність та ціну. 

І для того, щоб додатково мотивувати вас доносити цю цінність до споживача, спільно з EVVA ми організовуємо для вас відразу дві акції!

Акція із трьома переможцями. Як і попереднього року, троє найрезультативніших продавців продукції австрійського бренду за наш рахунок поїдуть у подорож до Відню, із візитом на завод EVVA та майстер-класом від виробника. 

Акція з подарунками для всіх. В залежності від обсягу проданої вами продукції EVVA, ви гарантовано отримуєте конкретний подарунок без необхідності змагатися за нього з іншими партнерами LIOM. У підрахунках ми використовуватимемо суму сплачених вами замовлень цього австрійського бренду.

Акція триватиме до 31 грудня 2019 року, усі оплати до цієї дати будуть враховані. А вже в січні ми почнемо нагороджувати партнерів заслуженими подарунками.

Які подарунки ви отримаєте

Подарунок №1. Безкоштовний циліндр EVVA 4KS

дверний циліндр evva 4ks

Якщо впродовж 2019-го року об’єми придбаної вами продукції EVVA досягнуть 35 000 гривень, ви отримаєте від нас циліндр EVVA 4KS ключ-ключ із симетрією 31/31 безкоштовно!

Подарунок №2. Сертифікат на 7 000 гривень

сертифікат для партнерів Liom

Якщо впродовж 2019-го року об’єми придбаної вами продукції EVVA досягнуть 105 000 гривень, ви отримаєте подарунковий сертифікат на 7 000 гривень, які ви зможете витратити для замовлення дверних циліндрів EVVA та комплектуючих сервіс-бокса.

Подарунок №3. Сучасний робочий ноутбук

робочий ноутбук у подарунок

Якщо впродовж 2019-го року об’єми придбаної вами продукції EVVA досягнуть 210 000 гривень, ви отримаєте сучасний робочий ноутбук в подарунок.

Головний подарунок! Тижневий відпочинок у Єгипті на двох

путівка до Єгипту на двох

І найголовніше… Якщо впродовж 2019-го року сума ваших продажів EVVA складе 490 тисяч гривень, ви отримаєте тижневу путівку на двох у Єгипет.

Зверніть увагу! Кількість таких путівок необмежена. Їх отримає кожен партнер, який досягне поставленої цілі. Тому сміливо ставте перед собою амбітні цілі та збирайте багаж!