EVVA поновить членство в компанії Security by Design

Австрійська компанія з технологій безпеки EVVA – одна з найперших компаній, яка відновила своє членство в Офіційній ініціативі з безпеки поліції Security by Design (SBD), 05 серпеня 2020 року.

EVVA продовжує досліджувати, розробляти та збільшувати виробничі потужності у штаб-квартирі своєї компанії у Відні та експортувати свою продукцію по всьому світу. Ексклюзивним партнером з дистрибуції EVVA у Великобританії є член компанії SBD Aldridge Security Ltd, який з гордістю продає продукцію EVVA з 1996 року.

Хайнер Долінар, керівник відділу управління продуктами EVVA, сказав: «Ми пишаємось тим, що є членом цієї престижної організації. SBD не тільки супроводжує нас протягом багатьох років, але також є джерелом натхнення, майбутніх новацій у галузі безпеки, запобіганні злочинності, а отже і для EVVA. Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з SBD ».

SBD є частиною поліцейських ініціатив щодо запобігання злочинності (PCPI), організації, що належить поліції, яка працює від імені Поліцейської служби з метою забезпечення широкого спектру ініціатив щодо запобігання злочинності та скорочення вимог по всій Великобританії. Він досяг значного успіху, включаючи мільйон будинків, побудованих за стандартами СБД, зі зменшенням злочинності до 87%.

Продукція повинна бути піддана ретельному тестуванню та додатково повністю сертифікована незалежним стороннім сертифікаційним органом, акредитованим Службою акредитації Великобританії (UKAS), перед тим, як їм дозволено носити логотип SBD – це єдиний спосіб для компаній отримати визнання поліцію для товарів, пов’язаних із безпекою у Великобританії.

Порівнюючи з українськими реаліями, нам не вистачає урегулювання законів щодо забезпечення безпеки на підприємствах та установах надійного рівня захисту приміщень як це прийнято в розвинених країнах. Ця “біль” водночас є великою точкою росту і ми в компанії LIOM працюємо над її вирішенням.