AirKey. Просто розумно

AirKey полегшує ваше життя та надає вам більшу незалежність. За допомогою AirKey ви можете відкрити двері за допомогою смартфона, надіслати ключі за допомогою SMS та легко організувати всю вашу систему контролю доступу. Отже, AirKey пропонує вам максимальну свободу та максимальний захист – як професійно, так і приватно.

Переваги

  • Відправка ключів до смартфонів через Інтернет
  • Безкоштовний додаток та онлайн-адміністрування
  • Для малих та складних систем контролю доступу
  • Якість продукції та безпека даних виробництва Австрії

Циліндр AirKey

Циліндри AirKey підходять для внутрішнього та зовнішнього використання. Вони представляють центральний продукт безпеки AirKey, що включає захист від витягування та свердління, поворотний демпфер та вбудований захисний елемент для гарантування надійного архівування даних. Завдяки своїй модульній конструкції циліндр легко встановлювати та адаптувати по довжині.

Гібридний циліндр

Електронні системи в поєднанні з механічними системами
  • Механічні та електронні системи поєднані в одному циліндрі
  • Підходить для поєднання з усіма поточними, модульними, механічними системами
  • Швидке і просте перетворення механічних систем
  • Електронний, індивідуальний профіль з комбінованим ключем

Важільний циліндр AirKey

Використовується в поштових скриньках, картотеках та аптечних шафах і додає завершальний штрих будь-якій системі AirKey.

Ідентифікаційний носій AirKey

Поряд зі смартфоном ви також можете використовувати теги клавіш, комбі-наручки AirKey, комбіновані клавіші або картки як носій доступу.

Настінний зчитувач AirKey

Настінний зчитувач AirKey можна використовувати всередині і зовні. У поєднанні з блоком керування настінним зчитувачем він підходить для управління електронними блокувальними компонентами у дверях усіх видів, наприклад, надання доступу до розсувних та розпашних дверей, ліфтів та електронних систем розділення.

Розмір упаковки циліндра: 17,5 см х 12,5 см х 7,5 см

Вага упаковки:  900г

Cклад: 1x розумний циліндровий замок EVVA Airkey, 2x літієві батареї 3V CR2, 1x інструмент для складання, 3 ключові мітки та 6 основних кредитів (для онлайн-авторизації)

Доступний під замовлення