Інтерфейс AirKeyCloud для житлового комлексу в Ім-Гуссі, Бюлах

З 2016 по 2019 рік в Ім-Гусс в Бюлаху (Швейцарія) було побудовано під аренду 73 будинки на 419  квартир з численними зонами загального користування, а також великими комерційними приміщеннями та загальнодоступним парком. Захищає новий квартал у місті Бюлах-Норд преміум СКУД AirKey від EVVA. Інтерфейс AirKey – Cloud був інтегрований до існуючої платформи бронювання житла інтегратором Allthings.

Висока гнучкість завдяки безпечному хмарному рішенню
Щодня понад 1000 людей входять і виходять із комплексу, кожен з яких відрізняється поведінкою користувачів. Це вимагало рішення, яке дозволяло всім орендарям та власникам безпечний та зручний доступ як до квартир, так і до спільних приміщень. Індивідуальний, гнучкий та електронний – три переваги в одному, пропоновані системою  EVVA. За допомогою простого хмарного рішення кожен орендар та власник може швидко та легко надати або скасувати новий доступ та мати гнучкі повноваження. Ці процеси були автоматизовані та інтегровані завдяки інтеграції у програму Allthings через інтерфейс AirKey Cloud. Наприклад, користувачі можуть забронювати номер за допомогою програми та автоматично отримати рахунок-фактуру за винайм кімнати разом зі своїм рахунком за оренду.

 

Allthings інтегрований AirKey
Метою було прозоре рішення для кінцевих користувачів. Зокрема, це означає бронювання спільного простору та інтегроване управління контролем доступу через платформу Allthings. Метою було запропонувати рішення у зручний для користувача спосіб через платформу. Це призвело до необхідності інтеграції AirKey у програму Allthings, яка вже використовувалася. У визначеній команді розробники Allthings та експерти від власника продукту, EVVA, працювали разом, щоб забезпечити бронювання та відкриття загальних кімнат через платформу. Манфред Бауш, менеджер партнера та менеджер проектів Allthings, детально пояснює процес:“Перш за все, було протестовано нову концепцію. На другому кроці ми присвятили себе розробці та впровадженню загальної служби інтеграції сторонніх розробників. Побудувавши цей фундамент, ми змогли зосередитись на конкретній реалізації щодо API AirKey ». Allthings створив загальну кімнату для бронювання, а потім провів наскрізні тести в режимі реального часу бронювання та AirKeyprocess.

Вільний вибір 
Android або iOS? Відповідь – обидва! Користувачі можуть самостійно вирішити, чи вважають за краще використовувати свій смартфон або окремий фізичний носій (мітку ключа або чіп-карту) для відкриття дверей. Завдяки циліндру AirKey не потрібен окремий пристрій зчитування / запису.

 

ПОДРОБИЦІ ПРОЕКТУ
Проект: Im Guss, Bülach
Партнер: Allthings
Країна: Швейцарія
Система: AirKey та AirKeyCloud
Кількість інтерфейсів :> 500 компонентів AirKey