Віртуальний форум WIN DAYS 2020

Дні промисловості Wiley відбудуться з 16 по 19 листопада 2020 року. EVVA буде там зі своїм віртуальним виставковим стендом EVVA під девізом “Безпека вдома”.

Менеджерам з техніки безпеки, проектувальникам, установникам, дилерам, архітекторам, а також інженерам з якості, інженерам з автоматизації, програмістам, конструкторам заводів та вимірникам пропонується зареєструватися як відвідувачі в WIN> DAYS та повідомити себе про інновації, найкращі практики, концепції та рішення для чотири дні, починаючи з 16 – го по 19 – те листопада 2020.

Участь безкоштовно – все , що вам потрібно зробити , це зареєструватися !


Вперше Дні промисловості Wiley відбудуться як віртуальне шоу з конгресом та місцем зустрічей для галузей автоматизації, машинного зору та безпеки. EVVA буде представляти “Там, де безпека вдома” на віртуальному виставковому стенді EVVA, розробленому спеціально для цієї мети. Там будуть доступні найновіші продукти та оновлення від EVVA, а також кілька консультантів, які, залежно від регіону, будуть доступні для технічного обговорення або індивідуальної консультації за допомогою чату чи відеодзвінка.