Продуктивна співпраця LIOM з Locksmith

Вже понад три роки компанії LIOM та Locksmith співпрацюють, щоб досягти однієї взаємної мети — надати можливість кожному українцю по-справжньому захистити себе, свою родину, дім та майно від посягань злочинців. В рамках цієї роботи здійснюється реалізація продуктів безпеки, що імпортує LIOM, компанією Locksmith в Україні. 

Компанія LIOM  постачає в Україну високоякісні циліндри та замки із Європи, що обладнані інноваційними технологіями захисту та мають високий клас безпеки. Це виключно якісна та надійна продукція від провідних та відомих виробників, яку компанія Locksmith пропонує та встановлює своїм клієнтам. Серед таких товарів є продукція наступних брендів:

Товари австрійської компанії EVVA

Механічні циліндри EVVA різного рівня безпеки для об’єктів приватного та корпоративного сегмента. Всі моделі циліндрів можуть бути зібрані в систему майстер ключ або один ключ для зручності користування. Захист ключів від підробки, гарантує виробник та імпортер. Виготовити ключ, можливо лише при наявності пластикової карти та оригіналу ключа. 

Інноваційна система електричних замків Xesar від EVVA – ідеальне рішення для малих і великих об’єктів.  Xesar контролює складні завдання в компаніях, таких як офіси, торгові центри, медичні та освітні заклади, а також заклади культури та дозвілля. Xesar пропонує компаніям безліч продуктів і варіантів застосування та має високі оцінки завдяки простому встановленню та зручному програмному забезпеченню Xesar. 

Розумний замок tedee.

Унікальний та дуже цікавий розумний замок  tedee, виготовлений в Європі за найвищими стандартами безпеки.  Особливістю tedee є їх мінімальний розмір, як для розумних замків такого формату, вбудована довготривала батарея і практична безшумність при роботі. Ці замки працюють в парі з австрійськими циліндрами EVVA, які мають високий рівень захисту від відмичок. Така комбінація гарантує безпеку та зручність в користуванні. 

Окремо для клієнтів які придбали продукцію tedee в сертифікованих точках продажу, в Locksmith можна замовити окремо послугу з монтажу та налаштування продукції. Більше інформації про цей сервіс, можна знайти тут Монтаж розумних замків tedee

Співпраця заради безпеки наших клієнтів.

Компанії LIOM та Locksmith разом працюють над забезпеченням безпеки та комфорту клієнтів, а також постійно оновлюють асортимент продукції та послуг, щоб задовольнити потреби ринку та вимоги споживачів. Якщо ви шукаєте якісну та надійну продукцію для захисту свого дому або бізнесу, звертайтесь до нашого авторизованого партнера компанії Locksmith. Ви гарантовано отримаєте відповідь на ваш запит швидко та професійно. Також компанія надає послуги з монтажу та сервісу — це дає можливість клієнту зберегти свій час та гроші й отримати комплексний результат.