Найчастіше задавані питання та відповіді FAQ

Запитання клієнтаВідповідь

На деяких інтернет ресурсах зустрічав інформацію про врізну броненакладку; Antidrill SB-W Extra Hard з обертової таблеткою (вставляється ключ) товщиною 11 мм. Це помилка (ймовірність 99%)?



НІ. Ті, що є у нас з розміром таблетки (цоколь) 11 мм (висота) в протектора SB і SB / WI, TOPSECURE. В інших що у нас є по 7 мм



Циліндр входить в накладку – 17 мм (товщина накладки спереду = 25-17)?

Так
Фактична висота 25 мм броненакладки в різних варіантах виконання?НІ, у деяких є варіант 33 мм, але не у SB, SB / WI і TOPSECURE, у них тільки 25 мм

З якого матеріалу редуктор замку і т.д., надійність при експлуатації замка перископічної системи фіксації циліндра?
ЗАМАК(ЦАМ). Фіксація циліндра в замках CR GEAR(редукторні моделі). Застосовується два способи фіксації циліндра на вибір:
1. Перископічний.
Він дуже подібний до стандартного способу, коли гвинт заганяється крізь лицеву планку замка. Однак в перископічному методі, він не йде напряму до циліндра. Замість цього він входить в спеціальний перископічний механізм. При вкручуванні гвинта, притягається штифт який кріпить його в замку та направляюча планка котра допомагає закріпити циліндр.
Чим такий метод краще? –
Кріпильний штифт надійніше тримає циліндр в замку
Направляюча планка затискає циліндр в замку у правильному положенні щодо редукторної системи, унеможливлює перекос циліндра в замку, тим самим робить його роботу більш довговічною та комфортною
2. Вкладний(стандартний). Застосовується 2 гвинта.
Перший гвинт(з товстою шляпкою) — закручується в циліндр. Потім вставляємо підготований циліндр в замок, в ньому передбачене посадочне місце під гвинт циліндра. Після цього другим гвинтом(з широкою шляпкою) фіксуємо в замку.
Взяли ваш циліндровий замок, перевіряли серцевиною, а він заблокувався
Всі перевірки працездатності замка виконуються з закріпленою серцевиною, інакше він може заблокуватись
А MRX з якого бокуСистема кріпиться до корпусу замка. Працює на обидва боки
У вас тільки праві замки
Вони всі універсальні. Перекидується язичок на інший бік
Чим відрізняється SB/Widia від TOPSECURE?В TOPSECURE окрім прокладок SB і покриття Widia є марганцева пластина на всю площу броні
Поставили EVVA, а она кнобом треться, чути звук
Треба перевіряти двері і замок, на наявність перекосу. EVVA модульна, при неправильному встановленні, надмірний тиск на її модулі може заважати правильній роботі механізма
Магніти в MRX розмагнічуютьсяНі
Чому 4KS тріщить під час роботи?
Кожні 90 градусів секретність зчитується наново, а так як механізм секретності безпружинний, елементи секретності завжди рухаються.
Яка гарантія на товар?EVVA 3 років; TITAN 1 рік; DOM 10 років CR 1 рік; MOIA 1 рік; EURO-ELZETT 5 років

Чи можу нарізати дублікат ключа Evva, якщо в мене немає картки?
Ні
Чи можу нарізати дублікат ключа Titan, якщо в мене немає картки?Тільки К5 і К1
Куди звертатись у наданні сервісу по гарантії?
Туди, де купували або до компанії ЛІОМ
В інтернеті я знайшов наступну інформацію: “ВНИМАНИЕ!!! В замках серии CR DUAL, CR 7051 MRX и CR 7001 MRX втулка для идентификации сувальдного ключа и взаимодействия с его интерактивными элементами не является и не играет роль так называемой “отсечной сувальды”, что абсолютно не влияет на взломоустойчивые функции данных замков. Данная втулка расположена заводом изготовителем только с левой стороны замка. Вышеуказанные замки являются универсальными (на двери любого вида открывания).” з цієї інформації виходить що СR MRX Plus 7001 MRX підходить як на ліві так і на праві двері, 2101 в залежності від того з якого де розміщена “втулка” або на ліві або на праві двері. Я інтуітивно схиляюсь до того що краще брати 2101, то що там “втулка” ставиться на ту сторону на яку відкриваються двері. Якщо двері лівостороні то і 7001 MRX і в 2101 “втулка знаходиться з лівого боку. Я правільно зрозумів? Яка ж тоді між ними різниця?
Завод побудував конструкцію замка так, що втулка кріпиться до корпусу замка, а не до кришки. Ця сторона і регламентується заводом як зовнішня. 2101 є правий і лівий через хід ключа відносно запирання, за годинниковою стрілкою. Захисту від самоімпресії та відмичок надає поєднання функцій “PLUS” та “MRX”. MRX – не дає користуватись інструментом в ключовій шпарині. PLUS – стопорить сувальди, заважаючи підбору секретності. Основна різниця моделей в габаритах і посадочних місцях.

Яка максимальна довжина шийки ключа, наскільки я пам’ятаю 21мм?
20,5 мм у EVVA MCS
Яка максимальна довжина штока, якщо клієнт буде замовляти його?65 мм, довжина штока. 31 мм довжина модуляра. 96 мм загальна( – розмір кноба)
Які функції захисту ще можна як доп функція додати в даний циліндр?
В MCS одразу є KZS, він без нього не випускається. Можна замовити з SSW, Anti-Snap.

На скільки мм входить циліндр в Протектор Azzi Fausto 25 мм?
17 мм для броні F23/25

Ви можете надати нам фото вашої продукції для нашого сайту?

Можна взяти з нашого сайту.

У вас є навчальні відео-матеріали?
Так за посиланням

Купили у вас замок. А він чомусь заблокувався. Як його розблокувати?

Звернутись туди де купували
Як зрозуміти в ваших прайсах по циліндрах позначення за кольорами і як позначається ключ / ключ, ключ / Кноб і з якого боку Кноб? Є в прайсах розшифровка?

В циліндрах EVVA: ключ/ключ позначається “DZ”; ключ/кноб “KZ”, також на сторона кнобу позначається “K”; нікель “NI”, полірована латунь “MP”, бронза “PB”. В циліндрах TITAN: ключ/ключ без позначки; ключ/кноб позначається “Е” на стороні кноба; матовий нікель “MN, полірована латунь “MS”. В циліндрах DOM: ключ/ключ без позначки; ключ/кноб має приписку “кноб” на стороні кнобу; нікель “NI”, полірована латунь “MS”.
З прайсом є додаток з поясненням скорочень

Сподіваємося, що ми відповіли на Ваші запитання якщо ні то задайте їх в чаті:  Telegram  Viber